Pyhien Ennusti Voittavan Superkulho 2020 | cenforcevidalista.com

Jumalat ja jumalattaret — Vartiotornin VERKKOKIRJASTO.

JUMALAT JA JUMALATTARET. Ne jumaluudet, joita kansat muinoin palvoivat ja yhä edelleenkin palvovat, ovat ihmistekoisia, sellaisten epätäydellisten, ”tyhjänpäiväisten” ihmisten tuotteita, jotka ”muuttivat turmeltumattoman Jumalan kunnian turmeltuvan ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja ryömivien eläinten kuvan kaltaiseksi” Ro 1:21–23. ”Katso, millaista rakkautta Isä on meille antanut!” - 1 John 3: 1 Ennen kuin aloitamme katsauksen, tehkäämme pieni kokeilu. Jos sinulla on Vartiotorni kirjasto. Hän ennusti Jehovan kansan ihmeellisen ennalleenasettamisen, mikä koitui ylitsevuotavaksi iloksi. Juuri Jeremia sanoi seuraavat Jehovan liikuttavat sanat hänen näkyvälle järjestölleen: ”Iankaikkisella rakkaudella minä olen sinua rakastanut, sentähden minä olen vetänyt sinua puoleeni armosta. Jeesus ennusti, että ”hyvä. Kerrotaanhan Ilmestyksen 19. luvussa, kuinka kannattavaa on olla Kristuksen voittavan, taivaallisen armeijan puolella. Ehkä emme tässä keskustelussa palaa enää siihen,. että ”nainen oli juopunut pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä.

Profetioita 4 ja 5 -osioissa on 247 sanomaa. - 2.1.2020 Robin Mark Nämä on Elian päivät Nämä on Elian päivät, sanaa Herran julistetaan, ja nämä on Mooseksen päivät, taas vanhurskaus palautetaan. Monet on koettelemukset, nälkää ja pimeyttä.Oomme huutavan ääni erämaassa: Valmista Herralle ti. Kari Viholainen 12.1.2020. Täällä oli joku kepun haukkumiskeskustelu taannoin ja siellä joku ennusti, että persut voittaa nuo vaalit?. ettei kukaan oikeasti voi kontrolloida, mitä syytetty sanoi. Voi tätä superluulojen ja pyhien oikeusarvojen mallimaata! Ja kansa tyytyväisenä maksaa. 1. Vuosi 2020 ilman muuta katsotaan - jos avaruus suo, SkillaN. Romaaninainen ennusti korteista 1970 luvulla että elän 83 vuotiaaksi. Tarvit keppejä ja asut hyvin monissa paikoissa, hän ennusti. Parin vuoden kuluttua olisin saamassa lainan maksettua pois. Silloin 5 vuoden laina-aika olisi lusittu. Niinhän ennusti jo John Walvoord 42 vuotta sitten. täytyy tulla ennen valerauhaan ilmestymistään. Jos Antikristus on Gorba, hän tulee eli palaa valtaan 2019 tai 2020. jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät. Mainitaan, että tämä viimeinen peto edeltää Messiaan paluuta. Tämä on Jehovan todistajien ylläpitämä verkkosivusto. Voit etsiä tietoa Jehovan todistajien julkaisuista, joita on saatavilla useilla eri kielillä.

Jumalan voitto – sen merkitys ahdingossa olevalle ihmiskunnalle ”Meidän Jumalamme on saanut voiton ja voiman ja valtakunnan iäksi ja vallan Kristukselleen, nyt kun vainooja, joka syytti meidän veljiämme päivät ja yöt meidän Jumalamme edessä, on syösty alas.”Ilm. 12:10. Yllätyksenä uskoville ei vuoden 1992 uusi käännös tullut: jo 1900-luvun alussa eräs aikamme profeetoista, Helena Konttinen, ennusti että jotkut hänen kuulijoistaan tulevat vielä näkemään ajan, jolloin ihmisiltä otetaan pois Raamattu niin ovelasti, että he eivät tiedä, että heillä ei enää ole Raamattua.

Jesaja profeetta näki kaiken ehdollisena, sillä hän ennusti kärsivästä Messiaasta ja myöskin Daniel ennusti tuhotusta Messiaasta, eikä tulevasta rauhanajasta. Tulevan marttyyreiden aikanakin Herra voi varjella omiaan vainoista riippumatta, ilman että seurakunta temmattaisiin taivaaseen, ennen Jeesuksen toista. He olivat hovin virkamiehiä, jotka huolehtivat erilaisista kirjallista sivistystä vaativista tehtävistä, myös pyhien tekstien kirjaamisesta ja säilyttämisestä. He eivät välttämättä kuuluneet papistoon tai muihin puolueisiin tai ammattiryhmiin, vaikka monet näyttävät olleen pappissukujen jäseniä. Hesekielin profetian luvuissa 29 ja 30 ”Sevenan torni” on mainittu maamerkkinä, joka nimenomaan liittyy viimeisten päivien profetian toteutumiseen.Itseasiassa tämä profetia on syvällisen väkevä kuulostaen Egyptin kuolinkelloilta. Olemme kirjoittaneet nykyisestä Egyptin kriisistä, joka alkoi vuonna 2010 katumellakoilla, joita seurasi Hosni Mubarak’in ero alkuvuodesta 2011. Miksi sukupuolitaudit lisääntyvät epidemianomaisesti? Miksi saastuminen turmelee ihmiskunnan maallista kotia? Miksi maapallon lisääntyvä väestö kärsii yhä enemmän ravinnon puutteesta? Miksi, niin kuin Jeesus Kristus ennusti meidän ajastamme, on ”ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Jesaja ennusti, että tuhatvuotisen. ettei edes harkitse Trump’in rauhanehdotusta ja Jerusalemin ja pyhien paikkojen asema voidaan ratkaista. Huomaa, että rauhansopimus on mahdollinen, muut valtiot ovat huomaamassa Israelin menestyksen. hän haastaa Jumalan ja näyttää jonkin aikaa voittavan!

Profetioita 5 - jouko-piho.fi.

Itse huusin tätä jo Lappeenrannan torilla vuonna 1986 kylttien kera. Olin järkyttynyt kun selvisi ylösoton tulo valerauhan jälkeen ja valerauhaakin jo tuolloin odotettiin. Huuto tapahtui noin 3 kk ennen olettamaani valerauhaa ylösottoineen. Jos valerauha ylösottoineen tulee talvella 2021, huutajia siis ilmestyy varsinkin syksyllä 2020. Gorban paluusta varmistuu se, että hän on viimeinen suuri Antikristus ja lopun profetian loppusarja toteutuu ennalta sanomassani ajassa, valerauha ylösottoineen tammikuussa 2018, Gorba Jerusalemiin 11. Täällä turmeluksen maailmassa tarvitsemme ja kaipaamme yhteyteesi, johdatukseesi, varjelukseesi ja siunaukseesi. Auta meitä, armahda meitä. Korjaa vianalaiset ihmissuhteet seurakunnassa, että uskovat olisivat yhtä, yksimieliset, halullisia rakentamaan tahtosi mukaista pyhien yhteyttä.

Sekä Osama bin Laden että tämä Abu Bakr al-Baghdad ovat äärimmäisen lähellä pedon todellisten tunnusmerkistöjen täyttäjinä, eikä sellasten "suuri ja mahtava antikristus, musta tuntuu hyvältä vaihtoehdolta-tyyppi" joita kaikki nämä Obamat, Putinit ja Gorbatsovit ym. Gustaf Nyholm vuonna 1877 ennusti Googin sotaa vuosiksi noin 1912-1915. Hän tosin lausui, että vuodesta 1877 mainittuun aikaan on enintään 40 vuotta, mikä johtaa vuoteen 1917. Nyholmkin oli laskenut vuodesta noin 606 eKr. 2520 vuotta ja odotti sen loppuun Googin sotaa, mutta tiedämme vasta I maailmansodan tulleen.